Professzionális légi és kézi kamerás felvétel készítés - Filmipari / TV / Reklám és Rendezvény videó szolgáltatás

2016. augusztus 25., csütörtök

Eszközpark fejlesztések vol.4.

A közelmúltban jelentős fejlesztéseket sikerült végrehajtanom a vállalkozásom eszközparkjában. Professzionális filmes eszközök érkeztek. 

Beszerzésre került egy 3 tengelyen stabilizált, cserélhető objektíves, professzionális MFT (mikro négy harmad) kamera egység, melyhez egy filmes század milliméteres pontosságú fókusz és rekesz (blende) finom beállító távirányító kapcsolódik (mindkettő az Inspire PRO drónnal is kompatibilis). A rendszer az Olympus M.Zuiko PRO MSC fix, nagy fényerős, autofókusz objektíveit használja, eltérő látószöggel.  Az objektívek végére a POLAR PRO filterei kerültek.



Az audió terén is történtek fejlesztések. A meglévő nagy érzékenységű RODE mikrofon mellé egy szintén RODE kifejezetten filmes mikroport rendszer társult. Kiváló hangminőség, nulla késéssel, 100 m hatótávolság mellett. A mikroport egy tökéletes hangzást biztosító lavalier mikrofont üzemeltet.


A drónok is kaptak extrákat. Tartalék akkumulátorok és töltők (autós és 180 W) érkeztek az Inspire drónhoz, valamint további ND filterek is csatasorba álltak mindkét kopterhez. A nagyobb drón egy új koffert kapott a rengeteg felszerelés szállításához és biztonságos tárolásához. 

A kiszolgálás is fejlődött, egy SUN SNIPER filmes övtáska segít a szükséges felszerelések forgatás közbeni tárolásában és a gyors kiszolgálásában.

A szoftveres hátér is fejlődött. Egy filmes stúdió utómunka eszköz került bevezetésre. A következő időszaktól a nyersanyagokat filmes hatású LUT color garde-ek teszik igazán mozi szerűvé. Ezek a szín sémák igazán a filmipar sajátjai, megtiszteltetés lesz filmes szín effektekkel gazdagítani a kész terméket.



Komoly lépés előre, sok munka vár rám. Rengeteg tesztelés és tanulás következik, hogy a következő szezontól egyedülálló film anyagok láthassanak napvilágot. A beruházások összértéke: pfff... hagyjuk...

Stay tuned...




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése