Professzionális légi és kézi kamerás felvétel készítés - Filmipari / TV / Reklám és Rendezvény videó szolgáltatás

Esküvő

 Látásmód

Esküvői filmejeink is sajátos, letisztult képi világgal és ízléssel készülnek, nem hagyományos „videófelvétel készítés“, hanem ízig-vérig cinematográfia. Egyedi köntösben, telis-tele érzésekkel és filmes hatásokkal kifejezetten az igényes esküvői filmre vágyóknak.


Nem megélni…átélni…   Nem lépést tartani…együtt mozogni…    Nem kiszolgálni…örömet okozni…

Nem munka…


…Elhivatottság és szenvedély


Nem lehet más…Több éves mozgókép készítési tapasztalatunk és páratlan kitartásunk a záloga annak, hogy az előttünk álló feladatot nem munkaként hanem szenvedélyként kezeljük, a stábtól elvárható legnagyobb alázattal. Együtt mozgunk, élünk a kihívásokkal és minden apró részletet felhasználunk a tökéletes filmes és érzelmi hatás érdekében.


Páratlan technika

Esküvői stábként az országban egyedülálló eszközparkkal rendelkezünk, melyeket egyedi látásmódunkkal és szenvedélyünkkel kombinálva valósítjuk meg a megrendelővel közös elképzeléseinket. Eszközeink egytől-egyig professzionális, a filmiparban használt eszközök, amelyek garantálják a tökéletes minőséget és filmes látványvilágot, melyeket ízléses zenei aláfestések tesznek felejthetetlenné. 
Esküvői csomag ajánlatok:

Esküvői drón vágókép csomag:
Az esküvő során vágóképek készülnek, tetszőlegesen komponálva, személyre szabott beállításokkal, melyeket az esküvői videós/cinematográfus a saját anyagába integrálhat, illetve szabadon felhasználhat. A csomag kizárólag légi felvételeket tartalmaz. A rögzített anyagok a helyszínen átadásra kerülnek a megrendelő adathordozójára.


Esküvői 'álomklip' csomag:
Tartalmazza a nyers/vágatlan légi, kézi és távirányítású filmes kamera autóval készült felvételeket, illetve egy koreografált videoklipet is tetszőleges zenei aláfestéssel, utómunkálva, kézi- és drón kamerás felvételekkel. A klip tetszőlegesen választott adathordozóra / videómegosztóra kerül feltöltésre. A nyersanyagok a helyszínen átadásra kerülnek a megrendelő adathordozójára.


Komplett esküvői csomag:
Klasszikus egész rendezvényes forgatási csomag, légi, kézi és távirányítású filmes kamera autóval készült felvételekkel, vágással, szerkesztéssel, egyedi igények szerint. Tartalmaz egy esküvői 'álomklipet' tetszőleges zenei aláfestéssel, valamint egy vágott, szerkesztett hosszabb anyagot, melyben a komplett szertartások és a lakodalom részletei is bővebben helyet kapnak. Az anyagok Full HD felbontásban a megrendelő adathordozóján kerülnek átadásra. A klip szintén a megrendelő adathordozójára, illetve általa választott videómegosztóra kerül feltöltésre. Igény esetén DVD felbontásban és dísz tokban is elérhetőek az elkészült filmek.


Luxus esküvői csomag:
Klasszikus egész rendezvényes - vagy akár több napos - forgatási csomag, légi, kézi, távirányítású filmes kamera autóval és kötélpályás kamera kocsival készült felvételekkel, vágással, szerkesztéssel, egyedi igények szerint. Tartalmaz egy esküvői 'álomklipet' tetszőleges zenei aláfestéssel, egy 20-30 perces esküvői kisfilmet, valamint egy hosszabb esküvői filmet, melyben a komplett szertartások és a lakodalom részletei is bővebben helyet kapnak. Az anyagok 4K felbontásban a megrendelő adathordozóján kerülnek átadásra, még az 'álomklip' videómegosztóra is feltöltésre kerül. A Luxus esküvői csomag esetében a nyeresanyagok RAW/tömörítetlen formában , 4:2:2 10 bit-es színkódolással kerülnek felvételre, amely garantálja a high-end minőséget. A nyersanyagok a filmgyártásban ismert eszközökkel készülnek és az erre jellemző utómunka folyamatokon esnek át, a tökéletességig csiszolgatva, fényelve és szerkesztve őket. Azoknak a pároknak akik egy igazán "Hollywood-i" filmes élményre vágynak...

Kérje díjmentes, személyre szabott és egyedi árajánlatomat!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése